Metaburn


Läs mer – På Metaburn!

Vill du gå ner i vikt? När över hälften av den svenska befolkningen kämpar med övervikt så kanske det är dags att pröva något nytt?

Vad innehåller Metaburn?

Vitamail har valt råvaror av högsta kvalitet.

 • All produktion är säker.

Norska Vitamail har utvecklat ett nytt kosttillskott som heter Metaburn som du har möjlighet att pröva till halva priset i samarbete med h

Vad är metaburn?

Metaburn är ett kosttillskott som innehåller en blandning av naturliga ingredienser som ska bidra till ökad fettförbränning, minskad aptit och mindre sötsug. Metaburn säljs som ett abonnemang utan bindningstid av det norska företaget Vitamail AS, som har flera andra produkter för hälsa och välmående.

Hur fungerar metaburn?

Metaburn har flera aktiva ingredienser som påverkar kroppens ämnesomsättning och blodsockernivåer. Några av de viktigaste är:

 • Grönt te-extrakt: Grönt te innehåller antioxidanter och katekiner som kan stimulera termogenesen, det vill säga kroppens värmeproduktion, och därmed öka energiförbrukningen.
 • Wakame-extrakt: Wakame är en typ av brunalg som innehåller fucoxantin, ett pigment som kan hämma fettlagringen i levern och buken. Wakame bidrar också till normal sköldkörtelfunktion, vilket är viktigt för ämnesomsättningen.
 • Chiliextrakt: Chili innehåller capsaicin, ett ämne som ger chilin dess hetta och som kan öka fettförbränningen genom att aktivera receptorer i det sympatiska nervsystemet. Capsaicin kan också minska aptiten och kaloriintaget.
 • B-vitaminer och krom: B-vitaminer är nödvändiga för att omsätta kolhydrater, fett och protein till energi. Krom bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer, vilket kan minska sötsuget och förbättra insulinets effektivitet.

Är Metaburn en bluff?

Metaburn bluff

Metaburn innehåller flera ingredienser som är studerade i flera studier. Det är spännande ingredienser som man kan pröva tillsammans med en hälsosam kost och träning.

Hur använder man metaburn?

Metaburn rekommenderas att tas två gånger om dagen i 4-6 månader för att uppnå önskad effekt. Det är bäst att ta kapslarna på morgonen eller tidigt på dagen, eftersom de kan påverka sömnen om de tas för sent.  Metaburn bör kombineras med en balanserad kost och regelbunden motion för att få bästa resultat.

Vilka fördelar har metaburn?

Metaburn har flera potentiella fördelar för den som vill gå ner i vikt eller hålla sin vikt. Några av dem är:

 • Ökad fettförbränning: Metaburn kan hjälpa kroppen att bränna mer fett genom att öka termogenesen, hämma fettlagringen och stimulera det sympatiska nervsystemet.
 • Minskad aptit: Metaburn kan dämpa hungern och suget efter sött genom att påverka blodsockernivåerna och hormonerna som reglerar mättnadskänslan .
 • Mer energi: Metaburn kan ge mer energi genom att främja omsättningen av kolhydrater, fett och protein till ATP, kroppens energimolekyl.
 • Bättre hälsa: Metaburn kan bidra till bättre hälsa genom att förebygga eller lindra problem som övervikt, diabetes, högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdomar, som alla kan kopplas till ämnesomsättningen och blodsockernivåerna.

Vilka biverkningar nackdelar har metaburn?

Metaburn biverkningar

Metaburn har inga kända biverkningar, men det kan finnas vissa nackdelar eller risker med att använda produkten. Några av dem är:

 • Individuell variation: Metaburn kan ha olika effekt på olika personer, beroende på deras genetik, metabolism, kost och livsstil. Det är därför inte garanterat att Metaburn fungerar för alla som provar det.
 • Interaktion med mediciner: Metaburn kan interagera med vissa mediciner, särskilt de som påverkar blodtrycket, hjärtat eller blodsockret.  Det är därför viktigt att rådgöra med en läkare innan man börjar använda Metaburn om man har några medicinska tillstånd eller tar några läkemedel. 
 • Abonnemang: Metaburn säljs som ett abonnemang utan bindningstid, men det kräver att man ger besked minst 30 dagar innan nästa leverans om man vill avsluta det. Annars får man automatiskt en ny leverans med fyra månaders förbrukning var fjärde månad, för 199 kronor per månad (totalt 796 kronor).

Sammanfattning

Metaburn är ett naturligt kosttillskott som innehåller en blandning av ingredienser som ska bidra till ökad fettförbränning, minskad aptit och mindre sötsug. Metaburn kan ha flera fördelar för den som vill gå ner i vikt eller hålla sin vikt, men det kan också ha vissa nackdelar eller risker. Metaburn bör kombineras med en balanserad kost och regelbunden motion för att få bästa resultat.