Behöver du gå upp på natten för att kissa? Varför inte pröva ett naturligt kosttillskott? Prostacare ett ett kosttillskott för män som ska hjälpa till att hantera besvär relaterade till en förstorad prostata.

Prostacare
 • Bara 199 kr!
 • Gratis frakt!

Prova till halva priset!

Prostacare innehåller 6 noggrant utvalda ingredienser.

 • Lykopen
 • Pumpafrön
 • Brännässla
 • Zink
 • Granatäpple
 • Selen

Vitamail har identifierat flera studier som visar på varför ingredienserna hjälper dig.

Prostacare är utvecklat av norska Vitamail som har över 300 000 kunder i norden.

Kan Prostacare verkligen hjälpa eller är det en bluff?

Här har vi samlat information om ProstaCare så att du kan göra ett välgrundat beslut om dess effektivitet när det kommer till att behandla problem som uppstår vid förstorad prostata.

Flera studier har undersökt de olika ingrediensernas påverkan i ProstaCare när det gäller att hjälpa män med godartad förstorad prostata, även känd som BPH (benign prostatahyperplasi). Resultaten av dessa studier pekar mot positiva effekter och förbättringar för de som använder ProstaCare.

Många män har delat sina positiva recensioner om detta kosttillskott och rapporterar att de upplever en bättre hälsa när de tar det. Det är dock viktigt att notera att effekten kan variera från person till person. En del individer har rapporterat att de inte märkte någon förbättring eller att det tog längre tid än förväntat innan de såg resultat. Det finns även de som har anmärkt på kostnaden för att köpa ProstaCare för en längre tidsperiod, särskilt om man väljer att köpa det för flera månader i förväg.

En intressant observation är att en man som använde ProstaCare upplevde positiva effekter men slutade använda det efter en tid och märkte att hans tillstånd försämrades. När han sedan återupptog intaget av ProstaCare, upplevde han att hans hälsa förbättrades igen. Detta understryker vikten av att följa rekommenderad dosering och konsistens när man tar kosttillskott för att behandla prostatabesvär. Innan du börjar eller avslutar användningen av ProstaCare eller något annat kosttillskott är det alltid klokt att rådfråga en medicinsk professionell för personlig vägledning.

Prostacare kostnad och pris?

Prostacare kan du köpa i samarbete med hälsa365.com till 50% rabatt för endast 199 kr och det räcker hela 60 dagar.

Vad är prostacare?


Prostacare är ett kosttillskott som innehåller sex naturliga ingredienser som ska bidra till att upprätthålla normala testosteronnivåer och stödja prostatans hälsa. Prostacare säljs som ett abonnemang utan bindningstid av det norska företaget Vitamail AS, som har flera andra produkter för hälsa och välmående12.

Hur fungerar prostacare?


Prostacare har flera aktiva ingredienser som påverkar prostatans funktion och skydd. Några av de viktigaste är:

 • Lykopen: Lykopen är en karotenoid och en antioxidant som ger den röda färgen till bland annat tomat, grapefrukt och vattenmelon. Lykopen bidrar till att minska oxidativ skada på prostataceller och vävnad, samt att hålla DNA-et intakt i prostatavävnaden3.
 • Pumpafrön: Pumpafrön innehåller fettsyror, mineraler och aminosyror som kan ha en positiv effekt på prostatan. Pumpafrön bidrar till att bibehålla normal prostatafunktion, samt underhåll av urinblåsan och urinvägarna1.
 • Brännässla: Brännässla är en växt som har använts i folkmedicin för att behandla olika besvär, bland annat urinvägsinfektioner och prostataproblem. Brännässla stöder normal funktion av njurarna och urinvägarna1.
 • Zink: Zink är ett mineral som är nödvändigt för många kroppsliga processer, bland annat immunförsvaret, sårläkning och reproduktion. Zink bidrar till normal fruktbarhet och reproduktionsförmåga, samt till att upprätthålla normala testosteronnivåer i blodet4.
 • Granatäpple: Granatäpple är en frukt som är rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Granatäpple är en bra källa till spårämnet koppar och B-vitaminen folat, som båda bidrar till normal funktion av immunsystemet1.
 • Selen: Selen är ett spårämne som har flera viktiga funktioner i kroppen, bland annat för sköldkörteln, håret och naglarna. Selen bidrar till normal spermatogenes, det vill säga bildningen av spermier.


Hur använder man prostacare?


Prostacare rekommenderas att tas två gånger om dagen i 4-6 månader för att uppnå önskad effekt. Det är bäst att ta kapslarna i samband med måltid, eftersom de kan påverka magen om de tas på tom mage. Prostacare bör kombineras med en balanserad kost och regelbunden motion för att få bästa resultat.

Vilka fördelar har Prostacare?


Prostacare har flera potentiella fördelar för den som vill ta hand om sin prostata och sin testosteronbalans. Några av dem är:

 • Färre besvär med vattenkastning: Prostacare kan hjälpa till att lindra symtom som frekvent urinering, svag urinstråle, svårighet att tömma blåsan och nattliga toalettbesök, som kan bero på en förstorad prostata
 • Bättre sexuell funktion: Prostacare kan bidra till bättre sexuell funktion genom att upprätthålla normala testosteronnivåer, fruktbarhet och reproduktionsförmåga. Testosteron är ett hormon som är viktigt för libido, erektion, spermiekvalitet och muskelmassa4.
 • Mer energi och vitalitet: Prostacare kan ge mer energi och vitalitet genom att stödja immunsystemet, sköldkörteln och ämnesomsättningen. Prostacare kan också förbättra humöret, sömnen och välbefinnandet.


Vilka biverkningar och nackdelar har Prostacare?


Prostacare har inga kända biverkningar, men det kan finnas vissa nackdelar eller risker med att använda produkten. Några av dem är:

 • Individuell variation: Prostacare kan ha olika effekt på olika personer, beroende på deras genetik, metabolism, kost och livsstil. Det är därför inte garanterat att Prostacare fungerar för alla som provar det.
 • Interaktion med mediciner: Prostacare kan interagera med vissa mediciner, särskilt de som påverkar blodtrycket, hjärtat eller blodsockret. Det är därför viktigt att rådgöra med en läkare innan man börjar använda Prostacare om man har några medicinska tillstånd eller tar några läkemedel.
 • Abonnemang: Prostacare säljs som ett abonnemang utan bindningstid, men det kräver att man ger besked minst 30 dagar innan nästa leverans om man vill avsluta det. Annars får man automatiskt en ny leverans med fyra månaders förbrukning var fjärde månad, för 199 kronor per månad (totalt 796 kronor).Prostacare är ett kosttillskott som innehåller sex naturliga ingredienser som ska bidra till att upprätthålla normala testosteronnivåer och stödja prostatans hälsa. Prostacare kan ha flera fördelar för den som vill ta hand om sin prostata och sin testosteronbalans, men det kan också ha vissa nackdelar eller risker. Prostacare bör kombineras med en balanserad kost och regelbunden motion för att få bästa resultat.